Notícies

LA DIPUTACIO DE GIRONA UN GRAN AJUT PER L ESPORT ELIT

Òscar Hidalgo de l’Skaphos, campió de Catalunya absolut de pesca submarina 2021, participa al LXIV Campionat d’Espanya a Ribamontán al Mar (Cantàbria).

La Diputació de Girona ha col·laborat perquè aquest esportista d’elit pugui preparar en millors condicions aquest campionat.

Per aconseguir un mínim d’èxit esportiu és necessari preparar amb moltes setmanes d’antelació les zones de competició.

Unes zones de competició que són molt grans pel nombre de participants i sempre, noves, per ser lluny de la nostra costa.

Cal pentinar tota la zona de competició. Treballar tot el relacionat amb l’estat del mar, la temperatura, els corrents marins, les marees… Totes les condicions que els dies de competició puguin acotar una bona estratègia.

Una estratègia que també cal tenir en compte que es participa amb més de 30 participants i sota pressió de decisions preparades i planificades.

Per aquest motiu, també cal està recolzat per un equip que el pugui ajudar a preparar la zona de competició i un entrenament similar de preparació per una millor adaptació a la realitat d’un Campionat d’Espanya.

Una part d’això, ha estat possible gràcies a l’ajut subvencionable que la Diputació de Girona a la participació en Campionat d’Espanya.

Aquest esforç ha representat per l’Òscar Hidalgo un meritós 4t lloc en la primera mànega de la competició i un 11è lloc en la general del Campionat d’Espanya Individual de pesca submarina 2021.

Un esportista que ha demostrat tot el seu potencial i que ha estat seleccionat com a titular per al proper Mundial a Itàlia.

Agrair el seu esforç i tot els col·laboradors i entitats com la Diputació de Girona que han permès que l’esportista de l’Skaphos estigui al cim de l’esport de la pesca submarina.