Notícies

ARBITRES i COMISSARIS.

Són una peça important en el desenvolupament de les activitats del club. En vols formar part

Les activitats esportives de competició estant dirigides per àrbitres i comissaris. Totalment, indispensables per al correcte desenvolupament esportiu.

Aquests tècnics tenen la responsabilitat de dirigir les competicions esportives que organitza el nostre club Skaphos seguint uns protocols i procediments acordats en l’experiència.

Per a desenvolupar aquesta col·laboració Skaphos assumeix la diferència de la federativa de tècnic i també la renovació dels carnets de comissaris i àrbitre.

Per a l’obtenció de la titulació necessària Skaphos recolza i fa un seguiment proper als aspirants fins l’assoliment. Com a Club que dóna molta importància aquest col·lectiu també assumeix les despeses que en puguin derivar els cursos de titulacions territorials.

Durant la temporada el club organitza diferents cursos FECDAS, de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques, segons nombre d’inscrits.

Pel que vulgui formar part d’aquest col·lectiu que aprens a assumir responsabilitats, prendre decisions i ajudar en el desenvolupament exitós de les activitats Skaphos, cal que us poseu en contacte al mòbil o e-mail del club.

Tothom us agrairà la tasca de col·laboradors !

SKAPHOS SUB